Denní menu

Čtvrtek 18. 7.

Polévky

Consommé z hovězí oháňky s trhaným masem, zeleninou Julienne a žemlovým knedlíčkem

1a,3,7,9,12

78 Kč

Staročeská kulajda s lesními hříbky a zastřeným vejcem

1a,3,7

68 Kč

Krémová zelná polévka s uzeným masem a petrželkou

1a,7,9

48 Kč

Hlavní chody

Steak z vepřového karé se slaninou, sázeným vejcem a pečenými cibulovými bramborami

1a,3,9

190 Kč

Vepřové výpečky s dušeným bílým zelím a variací knedlíků

1a,3,7,9

188 Kč

Vepřové nudličky po kubánsku s dušenou rýží

1a,3,9

184 Kč

Kuřecí Cordon bleu plněný sýrem a parmskou šunkou s bramborovou kaší

1a,3,7

186 Kč

Marinovaná vepřová panenka v bylinkách na listovém salátu s pikantním americkým dresinkem

3,7

182 Kč