Denní menu

Pátek 26. 4.

Polévky

 Consommé z hovězí oháňky s trhaným masem, zeleninou Julienne a žemlovým knedlíčkem

1a,3,7,9,12

78 Kč

Staročeská kulajda s lesními hříbky a zastřeným vejcem

1a,3,7

68 Kč

Čočková polévka s párkem sypaná petrželkou

1a,9

48 Kč

Hlavní chody

Bramborové noky Piemonte s kuřecím masem, šunkou, žampiony a hoblinami parmazánu

1a,3,7

225 Kč


1,3,7,9

 Kč

Rolovaný vepřový bok plněný nádivkou s bramborovou kaší a malým míchaným salátkem

1a,3,7,9

186 Kč

Vepřové výpečky s dušeným bílým zelím a bramborovými knedlíky

1a,3,7,9

186 Kč

Kuřecí nudličky na listovém salátu s cherry rajčátky a balsamikovým dresinkem

12

182 Kč