Denní menu
Pátek 26. 4.
Polévky
Consommé z hovězí oháňky s trhaným masem, zeleninou Julienne a žemlovým knedlíčkem
1a,3,7,9,12
78 Kč
Staročeská kulajda s lesními hříbky a zastřeným vejcem
1a,3,7
68 Kč
Čočková polévka s párkem sypaná petrželkou
1a,9
48 Kč
Hlavní chody
Bramborové noky Piemonte s kuřecím masem, šunkou, žampiony a hoblinami parmazánu
1a,3,7
225 Kč
1,3,7,9
Kč
Rolovaný vepřový bok plněný nádivkou s bramborovou kaší a malým míchaným salátkem
1a,3,7,9
186 Kč
Vepřové výpečky s dušeným bílým zelím a bramborovými knedlíky
1a,3,7,9
186 Kč
Kuřecí nudličky na listovém salátu s cherry rajčátky a balsamikovým dresinkem
12
182 Kč